Optimalisatiepakket

Een website is er, maar dan?

Wellicht heeft u nog geen cms website, of kunt u zelf nog altijd niets wijzigen aan uw webvermeldingen, of juist dat mooie plaatje toevoegen? OnlinemetGea heeft daarvoor diverse pakketten ontwikkeld. Zo hebben wij een totaalpakket (alles in een keer geregeld), het verhuispakket (waarmee wij alles voor u overzetten en een mooie nieuwe omgeving maken in onze hostingomgeving), of een optimalisatiepakket?

Ons optimalisatiepakket bestaat uit diverse componenten, waaronder zoekmachineoptimalisatie (SEO), zoekmachines adverteren (SEA), of het ontwerp wijzigen naar een gebruikers ervaringsdesign (UXD)? Het kan allemaal. Deze voorbeelden (en meer) hebben wij voor volledig voor u geoptimaliseerd beschikbaar. Maak de website sneller, makkelijk en beter vindbaar is eigenlijk de boodschap. Dit kan met een of alle componenten die het huidige wereldwijdeweb aan mogelijkheden bied en onlinemetgea voor u blijft updaten.

Iets meer uitleg?

Search Engine Optimization:
Zoekmachines indexeren webpagina’s geautomatiseerd door middel van robots/spiders. Dit zijn programma’s die webpaginas downloaden en vervolgens nuttige informatie verzamelen van de pagina, zoals woorden en verwijzingen. De links worden weer aan de spider als input gegeven om weer gedownload te worden. De gevonden woorden worden opgeslagen in een gigantische database.seo

De zoekmachines werken met verschillende technieken. Oorspronkelijk werkten de zoekmachines met de door de webmasters zelf opgegeven zoektermen (keywords), maar daar werd veel misbruik van gemaakt. Webmasters gingen bijvoorbeeld keywords gebruiken die veel publiek trokken, maar geen verband hielden met de inhoud van de pagina, zoals het woord seks.

Daarom werden diverse andere alternatieve technieken ontwikkeld. Zo werkt onder andere Google met de populariteit van de websites: het aantal malen dat een website op andere websites wordt vermeld. Op de websites van de zoekmachines is meestal wel informatie te vinden over hoe ze werken, al zijn constante verandering van aanpak de regel.

Wij bieden u diverse mogelijkheden voor de optimalisatie van uw website en de vindbaarheid door zoekmachines. Onderstaand vindt u de door ons aangeboden pakketten. Voor op maat gemaakte oplossingen verzoeken wij u ons te mailen met uw specifieke wensen.

Enkele voorbeelden van onze diensten:

Standaard html/ php hoofdpagina
Volledige CMS site (joomla/ drupal, etc.)
Alle pagina’s van een html/ php site
Toevoegen aan diverse zoekmachines
Facebook account aanmaken en linken
Twitter account aanmaken en linken
De Addthis social networkbutton implementeren
Linkedin account aanmaken en linken
Robot aansturingsbestand maken/ aanpassen
Htacces bestand maken/ aanpassen
Google mogelijkheden aanreiken of aanmaken
CSS en Html controleren op fouten of vertragingen
Externe aanmeldingen zoeken of realiseren

Search Engine Advertising 

Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder.

Bij Search Engine Advertising kunnen drie doelstellingen worden onderscheiden. Ten eerste zo veel mogelijk vertoningen (bereik) genereren, ten tweede zo veel mogelijk clicks realiseren en tot slot zo veel mogelijk conversies realiseren. Een conversie kan bijvoorbeeld bestaan uit een informatieaanvraag, een aanmelding of een aankoop. Elke doelstelling heeft zijn eigen strategie.

In Nederland zijn twee aanbieders van advertenties bij zoekmachines, we noemen hier in onze ogen de belangrijkste: Google AdWords en Yahoo Search Marketing. In Frankrijk de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk en Singapore draait Microsoft daarnaast ook MSN AdCenter.

Zo ziet u, ook hier een keur aan mogelijkheden.

User eXperience Design

Hiermee word bedoelt het proces verbeteren van de tevredenheid van gebruikers door het verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid, het gebruiksgemak, en plezier voorzien in de interactie tussen de gebruiker en het product. User experience design omvat traditionele mens-computer interactie ( HCI) design, en breidt deze uit door het aanpakken van alle aspecten van een product of dienst, zoals waargenomen door de gebruikers. User experience is een aspect van de interactie van een persoon met een bepaalde IT-systeem, met inbegrip van de interface, grafiek, industrieel ontwerp, fysieke interactie en de ‘handleiding’.

Dit zijn enkele voorbeelden en klinken erg ingewikkeld wellicht. De dagelijkse interactie met het wereldwijdeweb is zeker zo ingewikkeld en toch ook weer erg gemakkelijk. Graag vertellen wij u er meer over. OnlinemetGea, verzorgd het graag voor u.