Onderhoud

Uw ICT omgeving in topconditie!

Wij begrijpen dat u wilt dat uw ICT omgeving in topconditie verkeerd. Tegelijkertijd wilt u het beheer alleen uitbesteden aan een eerlijke en betrouwbare ICT-partner. Het gaat immers wel om uw vertrouwelijke gegevens! Onlinemetgea neemt deze taak graag op zich.

Beheer

Onlinemetgea beheert voor verscheidene klanten de ICT zaken. Dit omvat onder andere het beheer van alle computers, de websites of webshop(s). Hieronder valt ook het installeren van software updates, de installatie van nieuwe software, het gebruikersbeheer en alle andere ICT-gerelateerde zaken.

Onderhoud

Wij kunnen onderhoud voor uw ICT omgeving leveren op afroep, periodiek of zelfs pro-actief.

Bij het periodieke onderhoud zorgen wij ervoor dat er met regelmaat onderhoud wordt ingepland aan uw ICT omgeving. Op deze wijze blijven uw kritische bedrijfsprocessen optimaal functioneren en worden incidenten tot een minimum beperkt.

Doordat wij geïnvesteerd hebben in kennis en kwalitatief hoogwaardige software kunnen wij het onderhoud veelal op afstand voor u uitvoeren. Hierdoor bespaart u op de kosten. Indien nodig of gewenst komen wij graag bij u op locatie om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Bij het pro-actieve onderhoud wordt bijvoorbeeld uw website of shop 24/7 gemonitord door ons monitoring systeem. Hierbij wordt de prestatie en veiligheid van het systeem continu in de gaten gehouden en ontvangen wij waarschuwingen wanneer deze zaken in het gedrang dreigen te komen.

Samenwerking

Voor al deze zaken werken wij samen met gerenommeerde partners, waaronder:

Pcrepairoverijssel.nl (vestigingen in heel Nederland)
ICTcentrale.nl
Wijgaanwereldwijd.nl

Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.
Meer weten? Maak vrijblijvend een afspraak via ons contactformulier.