Hard en Software

Hardware

Onlinemetgea kan uw bedrijf voorzien van een laptop, tablet, PC of MAC, maar ook van een compleet computernetwerk waarmee veilig en snel gewerkt kan worden. Wij leveren alles op ICTgebied en installeren deze naar uw wensen in onze technische dienst. Vervolgens sluiten wij de hardware bij u op locatie aan zodat u direct aan de slag kunt. Natuurlijk kunt u ook terecht voor een update van uw huidige systemen.

Software

Wij specialiseren in Open Source software. Waarom betalen als het maar al te vaak gratis beschikbaar is. Graag informeren wij ook u over de vele mogelijkheden die Open Source u al bied in deze toch al dure tijd.

Thuiswerk oplossingen

Door de toenemende behoefte aan steeds flexibeler werken, zien steeds meer bedrijven de toegevoegde waarde van een goede thuiswerk oplossing. Wij hebben ruime ervaring op dit gebied en kunnen u een gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing bieden die voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Wij maken hierbij uitsluitend gebruik van kwalitatief hoogwaardige maar betaalbare apparatuur. Kortom: afstanden verdwijnen met de thuiswerkoplossingen van onlinemetgea!

Back-up oplossingen

Eén van de belangrijkste zaken voor uw onderneming is wel dat uw data veilig en betrouwbaar wordt opgeslagen. Daarbij is een extra kopie natuurlijk onmisbaar. Wij leveren diverse back-up oplossingen variërend van een externe harddisk tot een compleet stand-alone back-up systeem. Natuurlijk zijn wij ook uw partner bij de nieuwste generatie oplossingen, namelijk de online back-up. Hierbij wordt uw data versleuteld en dubbel opgeslagen in beveiligde servers in datacenters.

Mobiele oplossingen

De smartphones en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken uit de moderne ICT omgeving. Onlinemetgea kan ervoor zorgen dat deze apparaten op een veilige en gecontroleerde wijze in verbinding staan met uw bedrijfsnetwerk en u met uw smartphone of tablet toegang heeft tot uw bedrijfsdata. U kunt hierbij denken aan E-mail, agenda en bestanden. Afhankelijk van de gebruikte ICT omgeving is het ook mogelijk om complete bedrijfsapplicaties te ontsluiten.

Beveiliging

U kunt ook bij ons terecht voor het beveiligen van uw netwerk en uw computerapparatuur. Wij beveiligen uitsluitend met apparatuur en software van bewezen en gerenomeerde merken. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanschaf en het onderhoud van firewalls, virusscanners, anti-spam en anti-spyware producten. Ook kunnen wij uw netwerk “scannen” om zo de beveiligingsgraad te bepalen en uw bedrijf te wijzen op eventueel aanwezige gaten en zwakke plekken in de beveiliging.

Advies op maat

Bent u van plan nieuwe hard- of software aan te schaffen? Vaak betreft dit een behoorlijke investering. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.

Samenwerking

Voor alle zaken op het gebied van soft en hardware werken wij samen met gerenommeerde partners, waaronder:

Pcrepairoverijssel.nl (vestigingen in heel Nederland)
ICTcentrale.nl
Wijgaanwereldwijd.nl

Bent u van plan nieuwe hard- of software aan te schaffen? Vaak betreft dit een behoorlijke investering. Wij kunnen u onafhankelijk adviseren en begeleiden bij het maken van de juiste keuze, zodat u een goede basis legt voor de toekomst.