Design

Uw website is voor veel mensen de eerste kennismaking met u als persoon of uw bedrijf/organisatie. De eerste indruk is erg belangrijk, waardoor het van belang is dat uw website representatief is voor uzelf, uw bedrijf of producten en diensten. Wilt u meer leads genereren, meer producten verkopen, klanten in uw showroom, klanten van informatie voorzien of gewoon een betere online uitstraling hebben? Een succesvolle website is het ideale middel om uw doelstellingen te realiseren!

stick figure working laptop desk 300 clr

Webdesign, advies, realisatie en beheer

Samen met onze partners bepaalt u een gedegen online strategie, het startpunt voor de bouw van uw nieuwe website.  OnlinemetGea combineert het ontwerp en functionele wensen in uw nieuwe website die uiteenlopende bedrijfsdoelstellingen kunnen ondersteunen. De bouw van uw nieuwe websites vindt plaats in een zeer gebruikersvriendelijke en zoekmachinevriendelijke content bijvoorbeeld: WordPress, Joomla, Drupal, Magento en vele andere, waar mogelijk gratis, software. Voor iedere wens een maatpak.

Marketing en SEO

Uw website is online, maar u wilt ook relevante bezoekers die conversies genereren. Nadat uw website goed is geoptimaliseerd (SEO) begint misschien wel het belangrijkste onderdeel: Zoekmachine adverteren (SEA). OnlinemetGea zet alle mogelijkheden in om uw nieuwe website te laten scoren!

Ons als designer?

Na de oplevering van de nieuwe website houdt de betrokkenheid van OnlinemetGea en onze partners niet op. Wij streven naar een langdurige samenwerking en optimale ondersteuning. Zo heeft u één partner voor uw website ontwikkeling en internet marketing!

Een website niet omdat het moet, maar om uw concurrenten –  ook online – voorbij te streven. Meer weten? Maak dan nu vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs via ons contactformulier. U kunt natuurlijk ook direct uw zaken bestellen door onze bestelservice in het menu te starten en uw keuze te maken. Wij nemen daarna contact met u op. Sneller online kan niet!

Biljoenen internetgebruikers, bent u al vindbaar?